středa 16. února 2011

Meluzína

Dneska jsme se tu s Honzíkem "prali" s domácím úkolem, který ve školce dostal. Měl malovat/psát smyčky. Tak jsem mu nejdřív dala jiný papír, aby si to nacvičil nanečisto a moc mu to nešlo. Až tu nad tím ťunťa brečel. Pořád má tendence to točit na druhou stranu, jako že by měl ty smyčky dole a ne nahoře. A když už ji udělá nahoře, tak nejede dolů, ale ohne ji v polovině. No prostě mu to nešlo a byl z toho nešťastný. Tak jsem ho uklidňovala, že ještě není předškolák, že se to ještě naučí a že zítra řeknu paní učitelce, že se snažil. Oni za ty úkoly dostávají smajlíky do sešitků a pak si tam lepí i obrázky. A Honza právě říkal, že za to dostane smutného. No tak uvidíme zítra... 


K.

4 komentářů:

Ali řekl(a)...

Tohle Klárce taky nešlo, dlouho se s tím prala.

Iva řekl(a)...

JAJ tak tohle neznám - no ještě že tak - to by se u nás taky brečelo.
Oni něco čmárají ve školce, ale domácí úkol - to jako fakt né a ještě smajlíky. Uffffff.

Katka řekl(a)...

On je Honzík ve třídě s předškolákama, takže má i ty jejich úkoly. I když určitě na ty jeho koukají učitelky jinak. Dneska říkala, že je to dobrý :-) Tak byl Honza spokojený :-) :-)
K.

Iva řekl(a)...

Se smyčkama bojovala moje nejstarší ještě v polovině první třídy :) Napsal e a l to byl děs. Školku chválí, že předškoláky nějak připravuje na školu, ale pozor, všeho moc škodí !!